Home Learning Management Systems

Learning Management Systems

Studio Meerkerk biedt drie learning management systems aan:

  • Moodle LMS, één van de beste systemen voor registratie en monitoring van studenten en cursisten en voor het aanbieden van een cursusmaterialen. Een flexibel systeem, met veel mogelijkheden voor uitbreiden en koppeling met andere systemen. Studio Meerkerk is de specialist van Nederland op het gebied van effectieve en betaalbare Moodle toepassingen.
  • Ilias LMS, een learning management systeem dat ook in Nederland steeds meer aandacht krijgt. Ilias is weliswaar minder flexibel of uitbreidbaar dan Moodle, maar biedt standaard veel extra functies, waaronder ePortfolio en online content creation.
  • De LearnDash WordPress LMS plugin, waarmee een nieuwe of bestaande WordPress site eenvoudig kan worden uitgebreid met beperkte learning management capaciteiten. Een laagdrempelig systeem dat uitstekend kan worden gecombineerd met de vele functies van WordPress en e-commerce.
We werken als sinds 1997 met learning management systems en behoren daarmee tot de meest ervaren aanbieders in Nederland. We kunnen u helpen bij de keuze van het learning management system en de installatie, inrichting en documentatie verzorgen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de aanpassing van de interface, zodat er sprake is van een gebruikersvriendelijke omgeving.
Moodle, Ilias en LearnDash LMS

Zowel Moodle als Ilias zijn Open Source systemen. Dit betekent dat er geen kosten zijn voor aanschaf of gebruik. Wij geloven in deze uitgangspunten van Open Source en werken dus – in tegenstelling tot andere aanbieders – niet met abonnementen:

  • U betaalt voor de installatie, inrichting en eventuele aanpassing aan de interface.
  • U betaalt geen kosten per gebruiker, cursist of student. Het maakt niet uit of u vijf, tien of vijftienduizend gebruikers worden geregistreerd in het systeem.
  • U bent geheel vrij in de keuze van hosting provider en heeft hiermee ook volledige controle over de kosten, capaciteit en performance.
  • U bent geheel vrij bij het kiezen van support voor gebruik of voor het installeren van updates. Natuurlijk kunnen en willen we dit ook graag voor u doen, maar er is geen enkele verplichting.
De WordPress LMS plugin voor WordPress is geen Open Source applicatie, maar de kosten voor aanschaf zijn zeer beperkt (79 dollar) en ook hier zijn er geen kosten voor gebruik.