Home ePortfolio

ePortfolio

Sinds 2010 levert Studio Meerkerk ook ePortfolio oplossingen voor onderwijsinstellingen, MKB en overheidsinstellingen. Met een ePortfolio systeem worden gebruikers in staat gesteld hun eigen kennis en ervaring in een online portfolio te verzamelen. Ideaal voor zowel werkgevers als werknemers: toegankelijk, gestandaardiseerd en overzichtelijk.

 

Mahara ePortfolio system

Het Mahara ePortfolio systeem

Mahara is één van de beste ePortfolio systemen. Het is – net zoals het door ons geleverde Moodle – een Open Source systeem en dat geeft grote voordelen:

  • Geen licentiekosten voor gebruik, ook niet bij een groeiend aantal gebruikers.
  • Ondersteund wereldwijde standaarden voor ePortfolio en uitwisseling.
  • Biedt goede integratie met bijvoorbeeld het Moodle Learning Management System.
  • Maakt gebruik van gangbare (PHP, MySQL) applicaties en is dus eenvoudig en betaalbaar onder te brengen bij vele providers.

Moodle en Mahara

Mahara is uitstekend zelfstandig te gebruiken, maar kan ook worden gebruikt met het Moodle Learning Management System. Gebruikers kunnen dan eenvoudig hun ePortfolio benaderen vanuit hun vertrouwde omgeving en kunnen pagina’s uit hun portfolio gebruiken tijdens opdrachten.

Demo?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Mahara ePortfolio systeem? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende toegang tot ons Mahara demo systeem. Of neem alvast een kijkje op http://www.mahara.org.